Scooper
banner
Registreren | Inloggen
Gratis verzending

Voordelen Scooper
  • Geen direct contact met hondenhoep
  • 100% Hygiënisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzaam
Service
Informatie
  • Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden
  • Uw pakket wordt bezorgt door PostNL
Veilig betalen
MastercardIDealVisa
Dog-scooper

Veel gestelde vragenVragen over de Scooper Box, het alternatief voor poepzakjes 

Vraag; Wat kost een Scooper Box per stuk?
Antwoord; € 0,12 per stuk

Vraag; Waar is de Scooper Box van gemaakt?
Antwoord; D-grade Bio. Dit is een biopolymeer (mais en zetmeel), dat 100% composteerbaar is. Voor meer gedetailleerde informatie ga naar: www.d-grade.com

Vraag; Mag de Scooper Box in de GFT afvalbak?
Antwoord; zonder hondenpoep zou dit inderdaad mogen. Maar de Scooper Box is ervoor om hondenpoep op te pakken, met inhoud mag deze dus niet de GFT afvalbak, maar in de restafvalbak of hondenpoepbak die wellicht in de openbare ruimte staat van uw gemeente.

Vraag; Voor welke honden is de Scooper Box maat M. geschikt?
Antwoord; vanaf de kleinste hond tot aan een Rotweiler.

Vraag; Wanneer komen er kleinere of grotere maten van de Scooper Box?
Antwoord; Dit is geheel afhankelijk naar de vraag van kleinere en of grotere Scooper Boxen. Als er grote behoefte is naar een kleine of grotere Scooper Box, dan zal dit verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Vraag; Hoeveel Scooper Boxen heb ik per dag nodig?
Antwoord; U heeft gemiddeld twee Scooper boxes nodig per dag. U heeft dan geen direct contact met de hondenpoep en u hoeft niet meer op uw knieën om de poep op te ruimen. 100% hygiënisch, makkelijk en duurzaam!

Vraag; Kan de hondenpoep nog uit de Scooper Box vallen nadat ik het hebt opgeraapt?
Antwoord; Nee, de Scooper Box heeft een éénmalige sluiting. Wanneer u de hondenpoep heeft opgeraapt en de Scooper Box is volledig dicht, dan blijft deze ook dicht. Voor u ideaal: geen hondenpoep meer aan uw handen!

Vraag; Kan ik de Scooper Box tijdens de wandeling twee keer gebruiken?
Antwoord; nee, als uw hond tijdens de wandeling regelmatig twee keer zijn of haar behoefte doet, neem dan een extra Scooper box mee! Dit voorkomt dat u alsnog de hondenpoep met een zakje moet oprapen of diep moet bukken. Met de Scooper ruimt u de behoefte van uw hond makkelijk en duurzaam op!

Vraag; Kan ik de doos met Scooper Boxes bewaren in de schuur of garage?
Antwoord; ja dat kan, mits de minimale temperatuur maar boven de 10 graden is. De Scooper Box is gemaakt van een Biopolymeer (mais en zetmeel), wanneer dit materiaal langdurig in een koude omgeving staat (onder de 10 graden) kan het voorkomen dat de Scooper Box tijdens het oprapen van de hondenpoep scheurt.

Vraag; Waar kan ik nog meer Scooper Boxes kopen?
Antwoord; U kunt de Scooper Boxes alleen bij ons in de webshop kopen. De Scooper Box is op dit moment nergens anders te koop.

Vragen Scooper
Vraag; Hoe lang is de Scooper?
Antwoord; De Scooper is 35cm lang. Het voordeel is dat u nu niet meer diep hoeft te bukken om de hondenpoep op te rapen. U neemt de Scooper makkelijk mee in uw andere hand, of u hangt de Scooper aan de hondenriem.

Vraag: Hoeveel weegt de Scooper?
Antwoord; De Scooper weegt rond de 150gram. U merkt nauwelijks dat u iets in uw hand heeft.

Vraag; Komen er in de toekomst nog langere of kortere Scoopers?
Antwoord; Dit is geheel afhankelijk van de vraag. Als er grote behoefte is naar een langere of kortere Scooper dan zal dit verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Vraag; Waar is de Scooper van gemaakt?
Antwoord; De Scooper is gemaakt van ABS plastic en aluminium. De gehele tool is uniek en is dan ook nergens anders te verkrijgen dan alleen in onze webshop.

Vraag; De Scooper functioneert niet, wat kan ik doen?
Antwoord; Stuur ons een mail (info@burbansupply.com) geef aan wat kapot is, vermeld uw klantnummer en wij zorgen dat u gratis binnen twee dagen een nieuwe Scooper in huis hebt. Als u de nieuwe Scooper heeft ontvangen, wilt u dan de kapotte Scooper geheel kosteloos naar ons terug sturen door gebruik te maken van de retoursticker.

Vraag; Is de Scooper een éénmalig product?
Antwoord; Ja, u schaft de Scooper éénmailg aan. Hier kunt u jarenlang in combinatie met de Scooper Box de hondenpoep op een hygiënische, makkelijke en duurzame manier opruimen.

Vraag; Waar kan ik nog meer de Scooper kopen?
Antwoord; U kunt de Scooper alleen bij ons in de webshop kopen. De Scooper is op dit moment nergens anders te koop.

Vragen gebruiksaanwijzing

Vraag; Wanneer moet ik de Scooper Box op de oranje vingers drukken?
Antwoord; Het is het handigste als u de Scooper Box van tevoren op de oranje vingers drukt. Doe dit gewoon in huis. U heeft dan geen last van de wind, regen of kou. In de winter kunt u dan gewoon uw handschoenen aanhouden.

Vraag; Moet ik de oranje trekker continu vasthouden nadat ik de hondenpoep hebt opgeruimd?
Antwoord; Nee, u kunt de oranje trekker direct na het opruimen gewoon loslaten. Nadat u de trekker naar u toe heeft gehaald , schiet deze in de automatisch vergrendelde stand. Wanneer u de Scooper Box wil weggooien, drukt u op de oranje knop die bovenop de Scooper zit. Hiermee ontgrendelt u de Scooper.

Vragen voordelen

Vraag; Wat is er niet erg aan als er geen afvalbak in de buurt is?
Antwoord; U heeft de hondenpoep niet met een zakje opgeraapt. Door het directe contact met de hondenpoep wilt u zo snel mogelijk de viezigheid kwijt. Met de Scooper heeft u geen direct contact. Het is dan ook niet erg om met de “gevulde” Scooper een paar honderd meter te moeten lopen om vervolgens de Scooper Box in de vuilnisbak te deponeren.

Vragen productbescherming

Vraag; Waarom is het product Scooper beschermd?
Antwoord; Er is twee jaar lang gewerkt aan de Scooper. Er is veel tijd en geld ingestoken om tot een optimaal product te komen. Het is dan ook een uniek product. Het Nederlandsch octrooibureau heeft dan ook geconstateerd dat de Scooper innovatief en vernieuwend is. Wij hebben dan ook het merkenrecht, modelrecht en patent pending op de Scooper vast laten leggen.

Vragen volksgezondheid

Vraag; Waarom is hondenpoep schadelijk?
Antwoord; In hondenpoep zitten parasieten. De gevaarlijkste voor mens en dier is de Toxocara, ook wel de spoelworm genoemd. Je kunt de eitjes van de spoelworm niet met het blote oog zien. Doordat de hondenpoep niet wordt opgeruimd en mensen op diverse manieren in aanraking komen met de hondenpoep kunnen mensen dus besmet raken met de Toxocara. Gevolg is dat mensen een allergie kunnen ontwikkelen, diverse aandoeningen in long en lever en zelfs aan de ogen. Voor uw hond is het schadelijk omdat uw hond besmet raakt met deze spoelworm wanneer uw hond eraan ruikt, likt of de poep zelfs opeet. Wanneer uw hond het opeet bestaat ook nog de kans dat hij medicijnen binnenkrijgt die ook weer schadelijk kunnen zijn. Om dit alles te voorkomen moeten we met elkaar altijd de behoefte van onze hond opruimen. Dit wilt u natuurlijk op een hygiënische manier doen. Gebruik de Scooper, het beste opruimmiddel.

Vragen boetes

Vraag; Waar kan ik een boete voor krijgen?
Antwoord; U heeft als hondeneigenaar een aantal verplichtingen namelijk: * Opruimplicht. * Het bij u hebben van een opruimmiddel. * Hond in verboden gebied * Aanlijnplicht. * Hondenbelasting ( verschilt per gemeente).

Vraag; Hoe hoog zijn de boetes?
Antwoord; Dit verschilt per gemeente. Als voorbeeld geven we de boetes van Rotterdam. - Niet opruimen hondenpoep; € 130,- (landelijk) Als u vervolgens de poep niet opruimt krijgt u nog een keer een boete van € 115,- (Rotterdam) - Niet bij u hebben van een opruimmiddel; € 90,- - Hond in verboden gebied; € 130,- - Hond niet aan de lijn; € 90,-

Vragen levertijd en verzendkosten

Vraag; Wat is de levertijd van de Scooper?
Antwoord; Wanneer u op werkdagen voor 14.00u besteld wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt door PostNL. Bestellingen op vrijdag na 14.00u t/m maandag 14.00u, worden op dinsdag uitgeleverd!

Vraag; Wanneer wordt er geleverd als ik in het weekend bestel?
Antwoord; Bestellingen in het weekend worden op dinsdag door PostNL geleverd.

Vraag; Wat zijn de verzendkosten voor een doos Scooperboxes en een Scooper?
Antwoord; wanneer u een bestelling doet van een product of meerdere producten in één bestelling dan blijven de verzendkosten gelijk. De hoogte van de verzendkosten in Nederland zijn € 4,95. In België zijn de verzendkosten €9,99 per bestelling.