Scooper
banner
Registreren | Inloggen
Gratis verzending

Voordelen Scooper
  • Geen direct contact met hondenhoep
  • 100% Hygiënisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzaam
Service
Informatie
  • Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden
  • Uw pakket wordt bezorgt door PostNL
Veilig betalen
MastercardIDealVisa
Dog-scooper

Opruimen!Opruimen!


Alle maatregelen die de afgelopen jaren zijn genomen, hebben niet veel bijgedragen aan het probleem hondenpoep in onze openbare ruimte. Juist door de hondenpoepoverlast worden honden uit steeds meer gebieden geweerd. Dit wordt veroorzaakt door de hondeneigenaren die de hondenpoep laten liggen. Jammer en niet nodig! De taak voor de gemeente is om ervoor te zorgen dat er voldoende afvalbakken staan. De plicht voor de hondeneigenaar is simpel; altijd en overal opruimen!


Gewoonte!


Het opruimen van hondenpoep moet een routineklus worden. Wanneer je gaat wandelen met de hond, maak er dan een gewoonte van dat je een opruimmiddel bij je draagt en dit dan ook daadwerkelijk gebruikt. Alleen een geknoopte poepzak aan je riem en vervolgens niet opruimen is echt schijnheilig. Laat zien dat u opruimt, met de Scooper mag u gezien worden. Voor een ieder een duidelijk signaal dat u echt de behoefte van uw hond opruimt. Met de Scooper is het echt een kleine moeite!


Hondenbelasting!


Veel hondeneigenaren denken nog steeds dat wanneer ze hondenbelasting betalen, geen opruimplicht hebben. Dit is volledig onjuist!


Hondenbelasting is een oude heffing van de gemeenten. De opbrengsten komen terecht in de pot van de algemene middelen. Diverse gemeenten realiseren uit deze pot projecten t.b.v. de hond en baas. Het afschaffen van hondenbelasting is geen garantie dat elke hondeneigenaar dan daadwerkelijk de hondenpoep zal gaan opruimen. Wel of geen hondenbelasting; overal en altijd opruimen!